Monster Kitten Chicken & Turkey 85 g

22 kr

Det billigaste priset för Monster Kitten Chicken & Turkey 85 g är just nu 21.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114613118 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Monster Kitten Chicken & Turkey 85 g
Här har vi ett riktigt välsmakande våtfoder som passar för kattungar! Monster Kitten Chicken & Turkey är ett spannmålsfritt kattungefoder som går att ge som helfoder, vilket innebär att det innehåller alla näringsämnen som din kattunge behöver för att växa sig stor och stark. Självklart kan du även välja att använda fodret som ett komplement till ett annat foder, t.ex. ett torrfoder anpassat för kattungar.
Denna kattmaten har en läcker smak av kyckling och kalkon, och den kommer i praktiska portionspåsar.
Monster tillverkar högkvalitativt foder i en massa olika smaker, och de tillverkar även kattsand! Monster är ett företag med lång erfarenhet av djur, och de satsar hårt på att skapa foder med hög kötthalt och härlig smak. Fodren främjar en god mag- och tarmhälsa, frisk hud och en vacker, glansig päls – alla viktiga faktorer för ett hälsosamt liv! Monster utvecklar sina recept i Sverige, och de klimatkompenserar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *