Smily Eco Träpellets 20 liter

239 kr

Det billigaste priset för Smily Eco Träpellets 20 liter är just nu 239.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114505210 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Smily Eco Träpellets 20 liter
Dessa träpellets fungerar utmärkt som kattsand eller toalettströ för smådjur såsom kaniner, marsvin eller hamstrar. Pelletsen är 100% naturliga och består av gran, och de dammar inte.
När djuren kissar på pelletsen så sönderdelas de till spån, de klumpar sig inte. Detta gör detta ströet till ett perfekt val för dig som har en kattunge eller gnagare.
Tack vare att produkten är helt naturlig passar den även utmärkt för människor, och djur, som besväras av allergier.
Tack vare att Smily Eco Träpellets är utformat som pellets istället för traditionellt strö, så kommer det inte att spridas runt i hemmet såsom vanlig kattsand gör. Pelletsen fastnar inte i kattens päls, vilket underlättar både för kissen och för den som måste dammsuga i huset!
Pellets-strö såsom detta passar bäst i kattlådor och burar med en gallerbotten. När pelletsen sönderdelas till strö så faller ströet ned genom gallret och det blir lätt att städa!
Smily Eco Träpellets är ett miljövänligt val, av flera anledningar:
100% granträ
Granarna växer i Norden
Pelletsen tillverkas i Finland
Tillverkaren är PEFC-certifierad
Förpackningen är tillverkad av papper och är helt återvinningsbar
Notera att vi aldrig rekommenderar att kattsand eller strömaterial spolas ned i toaletten, även om det är naturligt och ej klumpbildande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *