Monster Cat Adult Salmon 85 g

22 kr

Det billigaste priset för Monster Cat Adult Salmon 85 g är just nu 21.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114613120 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Monster Cat Adult Salmon 85 g
Letar du efter ett smakligt våtfoder till din katt, att ha antingen som kompletterande foder eller som helfoder? Kanske är din katt allergisk emot kött såsom fågel, gris eller nöt? Kanske har du en katt som helt enkelt bara älskar fisk! Då kan Monster Cat Adult Salmon vara ett utmärkt alternativ för dig.
Monster Cat Adult Salmon är ett smakrikt våtfoder som passar för vuxna katter. Fodret har lax som enda animaliska proteinkälla, och det är fritt från spannmål. Detta gör fodret ypperligt för allergiska eller känsliga katter.
Detta foder kan användas som ett komplett helfoder men passar självklart även bra att ha vid sidan av ett torrfoder, som extra smakförhöjare. Monster Cat Adult Salmon kommer i praktiska portionspåsar.
Monster är ett fodermärke (som också tillverkar kattsand) med lång och gedigen erfarenhet i branschen. De satsar hårt på att tillverka foder som tillgodoser kattens alla behov, från en välfungerande mage och tarm, till en frisk hud och en blank och glansig päls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *