Tractive Mini GPS till Katt

599 kr

Det billigaste priset för Tractive Mini GPS till Katt är just nu 599.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000193589 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Tractive Mini GPS till Katt
Detta är en liten och uppdaterad version av Tractive’s GPS till katt. Denna modell är något mindre och därför även lättare – smidigt för katten att bära! GPS:en väger endast 25 gram. Den fästs direkt på kattens halsband, och ett katthalsband från Rogz medföljer i förpackningen!
En GPS-tracker låter dig hålla koll på var din utekatt befinner sig, och du kan även se på en karta var den brukar vistas någonstans. Du kan även se hur mycket katten har rört på sig under dagen, så att du kan hålla koll på dess hälsa och välmående på ett helt nytt sätt.
Tractive Mini GPS till Katt kommunicerar med din smartphone, och du kan få aviseringar samt se katten på en karta direkt i din telefon. GPS:en kommer med ett inbyggt SIM-kort, och alla kommunikationskostnader täcks av Tractives abonnemang. Läs mer om de olika abonnemangen, deras olika fördelar och kostnader lite längre ned.
Tractive har något som de kallar för Geofence vilket är ett virtuellt staket, kan man säga. Det innebär att du på kartan märker ut ett område som du anser att det är okej att din katt vistas i. Om katten rör sig utanför området så får du en notifikation direkt i mobilen, så att du är medveten om att katten nu kanske vistas för långt hemifrån, och så att du vid behov kan åka och hämta hem den.
Tractive Mini GPS till Katt har något som kallas power saving zone, som innebär att när katten är så nära hemmet att hemmets WiFi kan nås, så använder GPS:en det. Detta sparar på batteritiden! GPS:en stödjer LTE-nätverk, vilket också sparar på batteritiden. Batteriet räcker i upp till 96 timmar, men förkortas såklart ju mer du använder Live-spårningen.
Korta fakta om Tractive Mini GPS till Katt:
Liten och nätt, väger 25 g och mäter 55 x 28 x 17 mm
Rekommenderas till katter över 3 kg
Sätts fast på halsbandet med de medföljande spännena. Halsband ingår också
SIM-kort ingår
Använd Tractives egna abonnemang
Livespårningen låter dig se var katten är just nu
Activity monitoring låter dig se var katten vistats under den senaste tiden
Wellness monitoring låter dig se hur mycket och hur långt katten rört sig, samt hur mycket den varit stilla
Geofence låter dig markera ut ett godkänt område där katten får vara. Rör sig katten utanför så blir du notifierad
Tractive-appen är kompatibel med alla mobiloperatörer
Power saving zone låter GPS:en använda ditt hemnätverk när katten är nära hemmet, för att spara på batteritiden
100% vattentät och tål häftiga rörelser
Abonnemangen:
Basic:
GPS-tracking (2-60 minuters intervall)
Obegränsad LIVE-tracking (2-3 sekunders intervall)
Activity monitoring
Pris: 150 kr/månad. Vid teckning av 1 år kostar det 960 kr vilket motsvarar 80 kr/månad. Vid teckning av 2 år kostar det 1440 vilket motsvarar 60 kr/månad.
Premium:
GPS-tracking (2-60 minuters intervall)
Obegränsad LIVE-tracking (2-3 sekunders intervall)
Activity monitoring
Dela appen med familj och vänner
Spåra katten i över 175 länder
365 dagars platshistorik
GPS dataexport
Premium-kundtjänst hos Tractive
Pris: Vid teckning av 1 år kostar det 1080 kr vilket motsvarar 90 kr/månad. Vid teckning av 2 år kostar det 1680 vilket motsvarar 70 kr/månad. Vid teckning av 5 år kostar det 3600 vilket motsvarar 60 kr/månad.
Väljer du att betala månadsvis så dras det pengar en gång i månaden. Annars dras pengarna en gång per år, en gång vartannat år eller en gång vart femte år, beroende på vilket av uppläggen du väljer. För abonnemanget Premium går det inte att betala månadsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *