Smily Eco Corn Chips Kattsand 20 liter

179 kr

Det billigaste priset för Smily Eco Corn Chips Kattsand 20 liter är just nu 179.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000119437 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Smily Eco Corn Chips Kattsand 20 liter
Smily Eco Corn Chips är en miljövänlig kattsand tillverkad av majs, och inget annat! I majsproduktionen så blir det såklart rester – vi äter ju bara själva majskornen. Dessa rester har man nu valt att ta vara på och använda som kattsand!
Smily Eco Corn Chips är biologiskt nedbrytbart och ekologiskt, och såklart därför ett mycket bra miljöval!
Smily Eco Corn Chips är en dammfri och klumpbildadande kattsand utan parfym. Den passar perfekt för katter, och kattägare, med känsliga luftvägar.
Trots att kattsanden är naturlig och oparfymerad så har den utmärkt odörkontroll, för att minska lukten från kattlådan. Materialet är mycket absorberande, och det absorberar snabbt, tack vare att utsidan på kornen har en lite svampig textur!
En annan fördel med Smily Eco Corn Chips är vikten. Är du trött på att släpa hem tunga förpackningar av kattsand, eller för den delen bara att lyfta dem och hälla ut ny sand i lådan, så kan detta vara något för dig! Smily Eco Corn Chips väger bara ca en tredjedel av vanlig kattsand baserad på lera!
Denna 20-literspåse väger strax under 6 kg.
Kom ihåg att trots att kattsanden är biologiskt nedbrytbar så innebär det inte att den ska spolas ned i toaletten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *