SMAAK Puppy Kyckling (2 kg)

159 kr

Det billigaste priset för SMAAK Puppy Kyckling (2 kg) är just nu 159.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114474815 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

SMAAK Puppy Kyckling
SMAAK Puppy Kyckling är ett energirikt helfoder som passar för valpar av alla möjliga olika raser. Fodret innehåller mer fett, protein och energi än ett vuxenfoder – perfekt för växande valpar!
Fodret innehåller färsk kyckling ifrån Finland, och har extra härlig smak tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet.
SMAAK Puppy Kyckling har en optimal balans mellan kalcium och fosfor, som stöttar valpens skelett när den växer. Fodret innehåller även omega-fettsyran Omega-3 från lax, som stöttar valpens utveckling och tillväxt.
Fodret är berikat med krossade linfrön och prebiotika för en hälsosam matsmältning, och nordiska bär och örter som bidrar med antioxidanter och vitaminer!
Foderkulorna är runda, och 9×4 mm stora.
SMAAK tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar som passar till både katter och hundar! SMAAK-fabriken ligger i Finland. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på vår jords resurser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *