SMAAK Cat Adult Sterilised Kyckling (7 kg)

479 kr

Det billigaste priset för SMAAK Cat Adult Sterilised Kyckling (7 kg) är just nu 479.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114509699 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

SMAAK Cat Adult Sterilised Kyckling
Den här kattmaten är baserad på läcker kyckling och särskilt tillverkad med vuxna steriliserade katter i åtanke. När en katt steriliseras så blir den oftast lite lugnare och får en långsammare metabolism. Därför kan man behöva ett särskilt anpassat foder som främjar en hälsosam vikt för katter som behöver lite mindre energi.
Det är viktigt att din katt inte blir för rund om magen, och med ett särskilt anpassat foder i kombination med motion kan du undvika detta.
SMAAK Cat Adult Sterilised Kyckling har en utsökt smak och kommer i form av knapriga kulor som är 9 x 4 mm stora.
Den goda smaken kommer bland annat ifrån att fodret innehåller färsk kyckling, kycklingfett och kycklinglever.
Fodret innehåller nyttiga fettsyror från lax – dessa är utmärkta för kattens hud och päls. Kolhydraterna i den här kattmaten kommer ifrån en blandning av spannmål och potatis.
Till detta kattfoder har man valt att tillsätta tranbär för att främja friska urinvägar, och yucca som hjälper till att minska odören från avföringen.
Fodret innehåller linfrön och prebiotika som stöttar en hälsosam matsmältning. Man har även valt att tillsätta fibrer från bland annat rödbeta. Fibrerna främjar god hälsa i magen och tarmen, minskar risken för hårbollar och gör foderkulorna extra knapriga!
Om SMAAK
SMAAK tillverkar hundmat och kattmat, både färskfoder och torrfoder, på sin fabrik i Finland.
På SMAAK-fabriken har man ett tydligt miljötänk. Man använder bara förnybar el, från vind, vatten och sol. Överbliven värme från produktionen tas tillvara och används igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *