Hill’s Prescription Diet Canine c/d Urinary Care Multicare Stew Chicken & Vegetables 354 g

Rea!

Det ursprungliga priset var: 59 kr.Det nuvarande priset är: 50 kr.

Det billigaste priset för Hill’s Prescription Diet Canine c/d Urinary Care Multicare Stew Chicken & Vegetables 354 g är just nu 50.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113210319 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Egenskaper
Prescription Diet Canine i/d veterinärfoder hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter. Fodret består av lättsmälta ingredienser för bättre mag- och tarmhälsa samt innehåller specialfiber som ger näring till tarmcellerna. Fodret ger komplett balanserad näring till växande valpar, såväl som till vuxna hundar.
Utfordring
Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
Pengarna Tillbaka Garanti
Hill’s är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill’s hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill’s.
Användning
Gastrointestinala störningar: gastrit, enterit, kolit som orsakar till diarré
Hypertension och vätskeretention
Användning
Minimerar risken för kalciumoxalat- och struvitstenar Främjar upplösningen av struvitstenar Ett foder som fungerar livet ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *