Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal (1,5 kg)

349 kr

Det billigaste priset för Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal (1,5 kg) är just nu 349.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114546661 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal – för katter som befinner sig i ett tidigt stadie av njursjukdom
Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal är ett veterinärfoder för katter som drabbats av njursjukdom. Fodret är inriktat på att stötta katter som befinner sig i ett tidigt stadie av sjukdomen. Därefter kan veterinären rekommendera ett annat Renal-foder.
Kattfoder för njurfunktion: Utvecklat speciellt för katter i de tidiga stadierna av njursvikt eller njursjukdom, är detta veterinärfoder skräddarsytt för att stödja och främja en sund njurfunktion från de första tecknen på problem.
Balanserad näring för njurar: Låga nivåer av fosfor och berikat med essentiella fettsyror som DHA och EPA, tillsammans med en kraftfull blandning av antioxidanter. Fodret är utformat för att stödja kattens njurfunktion och hälsa.
Antioxidantkraft för åldrande katter: En unik kombination av antioxidanter stöttar kattens immunförsvar.
Ledhälsa: Grönläppad mussla, glukosamin och kondroitin, arbetar för att stötta kattens rörlighet och ledhälsa.
Lätt att smälta och främjar matsmältning: Fodret är mycket lättsmält och innehåller prebiotika och kostfibrer som främjar en hälsosam matsmältning för din katt.
Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:
Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *