Nina Ottosson Dog Tornado Hundspel Blå & Gul

299 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog Tornado Hundspel Blå & Gul är just nu 299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302109907357 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Gör hundens vardag extra spännande med ett klurigt hundspel!
Dog Tornado från Nina Ottosson är perfekt att ta fram när du vill ge din hund lite hjärngympa!
Fyll leksaken med riktigt gott hundgodis i fördjupningarna under de roterbara locken och slappna av medan din hund får en liten utmaning som både är stimulerande och rolig!
Hur fungerar Dog Tornado?
Nina Ottossons serie av akriveringsleksaker för hundar har 3 svårighetsgrader. Dog Tornado är för hundar som har klarat utmaningarna i Svårighetsgrad 1/ Level 1 och är redo att ta nästa steg som är Svårighetsgrad 2! Täck de små fördjupningarna som du lagt hundgodiset i med de roterande locken och låt din hund lista ut hur den ska få fram dem. När hunden buffar med nosen eller slår med tassen på locken kommer den åt godiset genom att flytta locken åt sidan. Locken går att flytta åt både höger och vänster, dessutom består leksaken av hela fyra lager att ta sig igenom! Snart har du en mätt och nöjd hund efter en stunds pyssel med denna smarta hundleksak!
Dog Tornado passar alla typer av hundar som gillar och behöver utmanas! Om din hund har svårt att förstå uppgiften och har försökt själv en längre stund kan du uppmuntra den genom att visa hur det ska gå till. Låt hunden försöka flera gånger!
Aktiveringsspel för hundar
Minimerar beteenden som kan uppstå vid tristess
Rolig utmaning som stimulerar hundens naturliga beteende att söka med sin nos och att gräva
Medelsvår svårighetsgrad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *