Nina Ottosson Dog Brick Hundspel Blå

299 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog Brick Hundspel Blå är just nu 299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302109907358 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Ett roligt och utmanande hundspel från Nina Ottosson!
Bota din hunds tristess genom att införskaffa ett utmanande hundspel från populära Nina Ottosson!
Dog Brick är ett medelsvårt aktiveringsspel där hunden får använda både sin nos och sina tassar för att försöka lista ut hur den ska få sin belöning. Fyll brickan med riktigt smaskigt godis och se på när din hund får gnugga sina geniknölar för att komma åt det!
Hur fungerar Dog Brick?
Detta aktiverinsspel för hundar består av flera typer av klurigheter som dessutom kan varieras! De röda klossarna går att flytta fram och tillbaka. Under dessa finns små fördjupningar där du lägger godiset så att hunden kan hitta det när den buffar med sin nos eller för sin tass över klossen. Du kan dessutom ta utmaningen ett steg längre då klossarna har ett lock och går att fylla med godis inuti! Nu måste hunden ta sig igenom två steg för att lyckas komma åt sin belöning!
Sist men inte minst-en tredje utmaning! Lägg till det sista steget i utmaningen med de vita locken. Dessa läggs i spelet för att hindra de röda klossarna från att flytta sig. Hunden måste lyfta bort det vita locket med munnen, eller gräva bort den med tassen för att sedan kunna flytta de röda klossarna åt sidan, och slutligen dessuom öppna dem för att komma åt det sista. Puh! En riktig nötknäckare!
Nina Ottosson Dog Brick håller din hund nöjd och sysselsatt. Har din hund svårt att förstå utmaningen? Uppmuntra den genom att visa den hur den ska göra ett par gånger innan den får försöka själv. Beröm den när den visar intresse, snart förstår den uppgiften och kan njuta av sitt hundgodis!
Hundspel av medelsvår grad
Perfekt akrivering för din hund som minimerar stress och tristess
Utmana hunden ytterligare med fler kluriga spel från Nina Ottosson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *