Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Röd 13 cm

149 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Röd 13 cm är just nu 149.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302109907354 Varumärke:

Beskrivning

Aktiveringsboll som ger både huvudet och kroppen en utmaning!
Den här lite större varianten av Nina Ottossons klassiska aktiveringsboll gör dett enkelt att aktivera din hund när du behöver ha ögonen på något annat för en stund. Fyll bollen med riktigt gott hundgodis, ge bollen till hunden och se på när den får klura och pyssla för att få ut sina godbitar!
Treat Tumble-Ett enkelt sätt att få hunden aktiverad
När hunden använder sin tass eller nos på bollen och den sätts i rullning trillar hundgodis ut från hålet. Din hund får jobba med både kropp och knopp för att få sin belöning. Denna leksak är tillhör Svårighetsgrad 1 i Nina Ottosson-serien vilket innebär att de allra flesta hundar löser uppgiften utan störra problem. Om din hund har svårt att lösa uppgiften och har provat själv en längre stund kan du försiktigt visa den hur det går till för att uppmuntra den till att försöka lite till!
Vilken hund passar Treat Tumble till?
Denna aktiveringsboll är en bra hundleksak för dig som vill börja med en enklare uppgift, eller varför inte ge hundens frukost eller middag i denna roliga boll? Just den här bollen är ca 13 cm i diameter och passar hundar av lite större storlek.
Nina Ottosson Svårighetsgrad 1
Aktiveringsboll anpassad för större raser
Tillverkad i tålig plast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *