Nina Ottosson Dog Challenge Slider Orange & Turkos

349 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog Challenge Slider Orange & Turkos är just nu 349.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113427001 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Är din hund redo för en riktig utmaning? Presentera den för Challenge Slider från populära Nina Ottosson!
Det här hundaktiveringspelet är ett av de tuffaste tankenötterna från Nina Ottossons populära serie med utmanande hundleksaker! Här måste din hund verkligen gnugga geniknölarna. Challenge Slider innehåller hela 24 brickor som hunden måste flytta för att komma åt sin belöning. Detta gör spelet både tankekrävande, stimulerande och ger din hund en god stunds aktivering!
Hur får jag min hund att spela Challenge Slider?
Detta hundspel är ett av de svåraste från Nina Ottosson vilket innebär att du kan behöva visa din hund hur det går till innan du ger hunden spelet. Låt den dock försöka själv ett par gånger först! Förstår din hund inte hur den ska lösa pusslet kan du uppuntra den genom att låta den se på när du fyller på med ett riktigt gott hundgodis för att sedan försiktigt visa hur den ska flytta brickorna för att komma åt det. Spelet kan vara krångligt så ha tålamod! Varför inte spela det tillsammans med din hund? Samarbete skapar tillit och bygger er relation. Ha en rolig stund tillsammans med din hund!
Kom ihåg att ta undan spelet när hunden är klar så att den inte tuggar sönder det. Det gör dessutom det extra intressant om du bara tar fram det vid speciella tillfällen. Att ta fram ett aktiveringsspel ska kännas spännande och kul!
Hundaktiveringspel från Nina Ottosson
Fyll spelet med hundgodis och låt hunden aktiveras en stund
Gjord i tålig plast
Hög svårighetsgrad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *