Nina Ottosson Dog HideNSlide

299 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog HideNSlide är just nu 299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602109907385 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Nina Ottosson Dog HideNSlide – för skojiga lekar
Dog HideNSlide är ett aktiveringsspel med flera olika fack och det gäller för din hund att lista ut hur den ska komma åt det goda! Dog HideNSlide sysselsätter uttråkade eller oroliga hundar och ger dem meningsfull stimulans vilket kan bidra till att minska leda, oönskade beteenden och oro. Aktiveringsspelet passar till alla hundar oavsett ålder, ras eller storlek och svårighetsgraden är på Nivå 2, dvs medelsvårt och lite mer av en utmaning än Nivå 1, då hunden behöver lösa problem i flera steg som kan varieras. Dog HideNSlide ger din hund en mental utmaning och möjlighet till att utvecklas samtidigt som ni har en rolig stund tillsammans. Spelet innehåller inga lösa delar.
Hur spelar man?
Lägg godis eller mat i de nedsänkta hålen, och inuti klossarna genom hålet ovanpå klossen. Låt “vingarna” täcka för de nedsänkta hålen med godis. Ställ ner spelet på golvet och visa hur hunden ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! Rotera “vingarna” för att variera svårighetsgraden. Visa även hur klossarna ska flyttas för att komma åt godiset.
Mått: 33 x 33 x 5 cm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *