Monster Cat Adult Turkey 85 g

22 kr

Det billigaste priset för Monster Cat Adult Turkey 85 g är just nu 21.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114613121 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Monster Cat Adult Turkey 85 g
Detta våtfoder är spannmålsfritt, mycket välsmakande och har kalkon som enda animaliska proteinkälla. Monster är ett fodermärke, som även tillverkar kattsand, med lång erfarenhet. De klimatkompenserar, och ett av deras största fokus är att tillverka foder utan onödiga tillsatser, som främjar en god hälsa hos katter!
Monster Cat Adult Turkey kan fungera utmärkt till en allergisk eller känslig katt, i och med att det är fritt från spannmål samt att det animaliska proteinet enbart kommer ifrån kalkon. Kalkon är naturligt lättsmält, och det är relativt ovanligt att katter är allergiska emot det.
Monster Cat Adult Turkey 85 g kommer i praktiska portionspåsar, och fodret går att använda både som ett helfoder och som ett läckert komplement till kattens ordinarie foder. Kanske ger du det som smakförhöjare vid sidan av ett torrfoder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *