Monster Cat Adult Chicken Single Protein 85 g

22 kr

Det billigaste priset för Monster Cat Adult Chicken Single Protein 85 g är just nu 21.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114613119 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Monster Cat Adult Chicken Single Protein 85 g
Detta är ett välsmakande våtfoder som passar för vuxna katter av alla olika raser. Fodret är spannmålsfritt och innehåller rikligt med smaskig kyckling. Kyckling är en mycket populär proteinkälla i kattmat, det innehåller nämligen en mycket bra aminosyraprofil.
Monster Cat Adult Chicken Single Protein är ett spannmålsfritt kattfoder med kyckling som enda animaliska proteinkälla. Detta gör att det passar utmärkt för katter som t.ex. är allergiska emot spannmål, nötkött, fisk eller fläsk.
Monster Cat Adult Chicken Single Protein kommer i praktiska portionspåsar som rymmer 85 g, och det passar både som helfoder och som kompletteringsfoder.
Monster har mycket lång erfarenhet i branschen och de tillverkar både foder och kattsand. Deras foder innehåller ingredienser som bland annat främjar din katts matsmältning, hud och päls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *