Brit Premium By Nature Cat Sensitive Lamb (8 kg)

499 kr

Det billigaste priset för Brit Premium By Nature Cat Sensitive Lamb (8 kg) är just nu 499.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000054330 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Premium By Nature Cat Sensitive Lamb
Ett kattfoder med högkvalitativa råvaror anpassat för vuxna katter med känsliga magar. Detta torrfoder har lamm som sin huvudsakliga proteinkälla. Lamm är ett magert kött och en god källa till protein. Det är också något mer lättsmält än andra typer av kött vilket gör det till ett bra val när du vet att din katt kan vara känslig och har lätt för att få störningar i mage och tarm.
Fodret innehåller äpple som är en naturlig källa till fiber och som stimulerar matsmältningsystemet. För att ytterligare hjälpa katten har man även tillsatt prebiotika som ger näring åt det goda bakterierna i kattens tarmflora! Det är dessutom mycket smakligt och gör sig extra aptitretande då det är smaksatt med läcker buljong från kycklinglever! En annan komponent som tillsatts i fodret är att det innehåller en kombination kryddnejlika, rosmarin, gurkmeja och citrus vilka alla berikar fodret med viktiga antioxidanter. Det innehåller även laxolja för att katten ska få i sig tillräckligt med nyttiga fetter. Med andra ord, ett riktigt läckert torrfoder som vi tror att din katt kommer att uppskatta!
Brit Premium By Nature är helt fritt från soja, majs och vete!
Högkvalitatitvt torrfoder för vuxna katter
Anpassat för katter med känslig matsmältning
Har lamm som främsta proteinkälla
Tillsatt Prebiotika
Läcker buljong från Kycklinglever
Tillsatt viktiga antioxidanter, från b.la rosmarin.
Fritt från Soja, majs och vete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *