Bozita Indoor & Sterilised Multibox i Gelé 12×85 g

269 kr

Det billigaste priset för Bozita Indoor & Sterilised Multibox i Gelé 12×85 g är just nu 269.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114581508 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Bozita Indoor & Sterilised Multibox i Gelé 12×85 g
Här har vi ett praktiskt multipack med 12 smakliga portionspåsar med bitar i gelé – en konsistens som många katter älskar! 6 påsar har smak av nötkött och 6 påsar har smak av kalkon. En multibox passar perfekt för katter som gillar omväxling – eller för dig som vill ta reda på vilken favoritsmaken är!
Denna kattmat är framtagen för att passa katter med en lite lugnare livsstil såsom innekatter, äldre katter och steriliserade katter. Fodret har ett lågt energiinnehåll och innehåller L-karnitin som hjälper till med fettförbränningen.
Utöver detta så är fodret rikt på vitaminer och taurin, och det innehåller FOS som stöttar tarmhälsan!
Bozita använder råvaror från svenska gårdar, och tillsätter inte konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel i fodret.
Bozita Indoor & Sterilised Multibox är ett spannmålsfritt kattfoder som är ett komplett helfoder. Det går självklart också att servera det som ett kompletterande foder, om du vill att din katt ska äta både torrfoder och våtfoder.
Våtfoder tillför vätska till din katts kost – det har många hälsofördelar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *