Happy Dog Sensible Africa Grain Free 11 kg

979 kr

Det billigaste priset för Happy Dog Sensible Africa Grain Free 11 kg är just nu 979.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000191544 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Happy Dog Sensible Africa Grain Free 11 kg – Gluten- och spannmålsfritt torrfoder för känsliga vuxna hundar
Happy Dog Sensible Africa Grain Free, är ett skonsamt torrfoder som är både spannmål- och glutenfritt, det innehåller bara en enda animalisk proteinkälla, struts. Detta gör Happy Dog Sensible Africa Grain Free, passande för vuxna hundar över 11 kg, med känsliga magar eller foderallergier.
Happy Dog Sensible Africa Grain Free, innehåller lättsmälta kolhydrater från potatis och är berikat med omega-3 och omega-6 fettsyror, vilket hjälper till att främja en hälsosam hud och päls.
Foderbitarna är speciellt anpassade för medelstora och stora hundar och är berikade med viktiga vitaminer och mineraler.
Happy Dog Sensible Africa Grain Free – Överblick
Gluten- och spannmålsfritt torrfoder för hundar med känslig mae eller matallergier.
En enda animalisk proeinkälla, Struts
Donerar en summa för varje såld förpackning till välgörenhet i Rwanda
Passar för vuxna hundar av medelstora raser
Foderpåsen innehåller 11 kg
Happy Dog stödjer utbildning i Rwanda genom försäljning av hundfoder
Rwanda, är ett av de fattigaste länderna i Afrika, där över 60 procent av invånarna lever under existensminimum och 35% av vuxna är analfabeter.
För att stödja unga människor och deras utbildning, donerar Happy Dog en fast summa per såld Africa-förpackning till SOS Hermann Gmeiner Primary School och SOS Yrkesutbildningscenter i huvudstaden Kigali.
Genom att köpa Happy Dog Africa-foder kan man bidra till att ge unga människor i Rwanda en chans till ett självständigt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *