Happy Dog Sensible Mini Grain Free Africa 4 kg

489 kr

Det billigaste priset för Happy Dog Sensible Mini Grain Free Africa 4 kg är just nu 489.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000231703 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Happy Dog Sensible Africa Grain Free Mini 11 kg – Gluten- och spannmålsfritt torrfoder för känsliga vuxna hundar av liten storlek
Happy Dog Sensible Africa Grain Free, är ett foder särsklt anpassat för små hundar upp till ca 11 kg. Detta foder är gjort på singelprotein från struts vilket gör att det kan passa väldigt bra för hundar med foderallergi eller känslighet mot de vanligare typerna av animaliskt protein, tex kyckling.
Happy Dog Sensible Africa Grain Free Mini har sin kolhydratsbas i lättsmält potatis och är även berikat med omega-3 och omega-6 fettsyror, vilket främjar en hälsosam hud och päls.
Foderbitarna är speciellt anpassade för små hundar och hundraser, de är dessutom berikade med viktiga vitaminer och mineraler.
Happy Dog Sensible Africa Grain Free Mini – Överblick
Gluten- och spannmålsfritt torrfoder för små hundar
Singelrprotein, Struts
Passar för vuxna hundar av små raser
Foderpåsen innehåller 11 kg
Happy Dog stödjer utbildning i Rwanda genom försäljning av hundfoder
Rwanda, är ett av de fattigaste länderna i Afrika.
Genom att köpa Happy Dog Africa-foder kan man bidra till att ge unga människor i Rwanda en chans till ett självständigt liv genom bla utbildning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *