Edgard&Cooper Puppy Duck & Chicken (300 g)

35 kr

Det billigaste priset för Edgard&Cooper Puppy Duck & Chicken (300 g) är just nu 34.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000052089 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Perfekt våtfoder för medvetna valpar!
Ett högkvalitativt och spannmålsfritt våtfoder för medvetna valpar! Förutom kyckling och anka innehåller fodret även andra nyttigheter såsom morötter och broccoli. Det ger din valp alla vitaminer, mineraler och antioxidanter som den behöver. Fodret är både näringsrikt och lättsmält. Inga konstiga tillsatser, bara naturliga ingredienser. Dessutom spannmålsfritt!
Edgard & Cooper tänker längre än till din hunds matskål. Vi måste även ta väl hand om miljön. För när all natur försvinner, vart ska vi då gå på promenad eller leka?
• För att göra ett så litet tassavtryck på miljön som möjigt packar Edgard&Cooper sina godsaker i speciella komposterbara påsar, gjorda av 100% biologiskt nedbrytbart material, exempelvis majsavfall. De vackra motiven och texterna som skrivs ut på förpackningen är av 100% vattenbaserat bläck. Hej då kemikalier!
• Vår planet är full av plast. Därför packar Edgard&Cooper sitt våtfoder i återvinningsbara konservburkar och engångsförpackningar.
• Edgard & Cooper är oroade över klimatförändringen. För att minska utsläppen av växthusgaser väljer de färskt kött av lokalt ursprung. Det betyder: mindre transporter och mindre fossila bränslen.
• Alla djur är inte lika lyckligt lottade. Därför donerar de 1 % av sin försäljning till välgörenhet för hundar och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *