Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect (12 kg)

879 kr

Det billigaste priset för Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect (12 kg) är just nu 879.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000089184 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect
Här har vi ett läckert torrfoder som passar för växande valpar av främst små och medelstora raser. Fodret är lämpligt för valpar från ca 4 till 12 månaders ålder. Kom ihåg att valpar av större raser kan behöva äta valp- eller juniorfoder längre än valpar av mindre raser, detta eftersom stora raser tar längre tid att nå vuxenvikt. För valpar och unghundar med en förväntad vuxenvikt på över 25 kg så rekommenderar vi Brit Care Dog Junior Sustainable Large Breed Chicken & Insect.
Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect är ett lättsmält foder, med låg klimatpåverkan! Kyckling är en lättsmält och populär proteinkälla som de flesta hundar gillar. Kyckling bidrar till starka, friska muskler!
Insekter är ganska nytt inom hundfoder – men vi tror att de är här för att stanna. Insekter är mycket lättsmälta och har mycket låg klimatpåverkan. Insekter är också mycket rika på prebiotika och främjar därför en god hälsa i mag- och tarmkanalen. När det kommer till klimatpåverkan så är insekter ett mycket bra val jämfört med rött kött. Insekter använder 2% av utrymmet och 4% av vattnet jämfört med rött kött. Det är dessutom väldigt ovanligt att hundar är allergiska emot insektsprotein.
Brit Care Puppy Sustainable Chicken & Insect innehåller spannmål som är en fiberrik och samtidigt lättsmält kolhydratskälla.
Fodret innehåller också växten Hjärtstilla som är bra för hjärtat!
Brit Care Sustainable – för den miljömedvetna hundägaren
Brit Care Sustainable-serien är en foderserie för dig som värnar om vår planet och miljö. Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött.
Torrfoderförpackningarna är tillverkade av plast och är återvinningsbara. Tillverkaren av förpackningarna är klimatneutral.
Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, och dessa följer EU’s regler för djurhållning. Fodren innehåller ingen soja eller GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.
Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *