Yarrah Organic Cat Chicken & Beef Chunks Grain Free 100 g

19 kr

Det billigaste priset för Yarrah Organic Cat Chicken & Beef Chunks Grain Free 100 g är just nu 19.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113356252 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Egenskaper
Yarrah Organic Cat Chicken & Beef Chunks är ett välsamakande foder med kyckling och nöt. Fodret består av en läcker sås med kyckling- och nötbitar samt tillsatt timjan och persilja, passar för alla katter. Fodret är helt spannmålsfritt och utan tillsattser
Endast de mest smältbara proteinkällorna har valts noggrant för att säkerställa att din katt får precis vad den behöver. Katter njuter av att äta bitar i sås. De små biterna är lätta att äta och köttens smaker absorberas av såsen, vilket gör den våta maten ännu bättre.
Om Yarrah
Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling.
Utfodring
Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
Användning
Ett ekologiskt och spannmålsfritt våtfoder för alla katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *