Trixie Berto Kattlåda med silbotten och kant

229 kr

Det billigaste priset för Trixie Berto Kattlåda med silbotten och kant är just nu 229.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302112066014 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Kattlåda med silbotten!
Att rensa kattlådan kanske inte är hushållets roligaste uppgift med den måste göras, varje dag. Med en kattlåda med silbotten städas kattlådan enkelt och smidigt. Kattlådan är utrustad med två lådor samt en silbotten som sätts ihop med en kant och easy-click-lås. Kattlådans kant gör delvis att mindre sand tas med ut från lådan, då katten måste hoppa ur lådan, samt att den motverkar eventuellt läckage. Hela kattlådan är tillverkad i hårdplast. Storlek: 39×59 cm, höjd 22 cm.
Instruktioner:
Börja med att sätta ihop kattlådan genom att i botten ha en hel kattlåda, sedan silbotten som ett mellanlager och sedan överst den andra kattlådan. Fixera lådorna med kanten till kattlådan som låser ihop alla lagren med easy-click-lås.
När det är dags att tömma lådan öppnas easy-click-låsen och kanten tas bort. Sedan häls all kattsand från den första lådan över till silbotten där ren kattsand enkelt silas igenom till den sista lådan och kvar i silen är då den klumpbildade sanden som ska slängas.
Sedan kan du bara montera ihop allt på nytt genom att ta den tomma lådan i botten, silen i mitten och sedan den lådan som har kattsand överst och sedan själva kanten. Så roteras lådorna runt. Glöm inte att städa ur hela kattlådan minst en gång i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *