Rukka Comfy Fleece Hundtäcke Orange (25 cm)

419 kr

Det billigaste priset för Rukka Comfy Fleece Hundtäcke Orange (25 cm) är just nu 419.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114576099 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Rukka Comfy Fleece Hundtäcke Orange
Det här varma och funktionella hundtäcket passar perfekt när vädret blir lite kallare. Täcket kan användas som det är, eller under ett regntäcke eller vintertäcke. Täcket är tillverkat av mjuk fleece och har en borstad insida som gör det extra bekvämt för hunden.
Rukka Comfy Fleece Hundtäcke går att justera runt bröstet med ett elastiskt band – detta gör det enkelt för dig att skapa rätt passform för din hund.
Detta är ett mycket bekvämt och följsamt hundtäcke som är designat för att hunden ska kunna röra sig obehindrat utan att störas av sitt täcke. Täcket kan därför passa utmärkt för hundar som inte är så vana vid att ha hundkläder på sig.
Materialet, av 100% polyester, är designat för att hålla hunden torr – det absorberar därför inte så mycket fukt utifrån. Plagget har god andningsförmåga.
Den höga kragen håller hunden varm, och täckets utformning ser till att hålla de stora muskelgrupperna varma under promenader i kyligt väder.
Kring bakbenen finns elastiska band som håller täcket på plats även när hunden springer eller hoppar.
För ökad synlighet i mörkret så har Rukka Comfy Fleece Hundtäcke reflexdetaljer – smart!
Detta hundtäcke går att tvätta i tvättmaskinen, och det torkar snabbt.
Material:
100% polyester
Tvättråd:
30 grader skontvätt i tvättmaskin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *