Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Loaf 12×400 g

629 kr

Det billigaste priset för Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Loaf 12×400 g är just nu 629.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302110767725 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Detta är ett dietfoder som är tänkt att utgöra en del i en behandling och bör därför endast ges på veterinärs direkta inrådan. Så länge ditt djur äter detta foder rekommenderas att du söker veterinärvård minst var sjätte månad. Om ditt djurs hälsotillstånd försämras under tiden den äter detta foder bör du omgående söka veterinärrådgivning.
ROYAL CANIN VETERINARY DIETS INTESTINAL är ett dietfoder för vuxna hundar. Detta hundfoder används vid kronisk och akut diarré, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), bristfällig matsmältning/upptag av näringsämnen (maldigestion/malabsorption), kolvalescens, obalans i bakteriefloran i tarmkanalen (SIBO), exokrin pankreas insufficiens (EPI, kronisk rubbning), magkatarr (gastrit), tjocktarmsinflammation (kolit) eller matvägran.
Detta hundfoder har en kombination av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider och MOS/mannan-oligosackarider) som främjar en god tarmflora samt tarmslemhinnans funktion. Fodret har en hög energitäthet vilket gör att portionsstorleken kan hållas ned, så att belastningen på matsmältningssystemet minskar. Denna hundmat har ett högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) vilka bidrar till en god funktion av mag-tarmkanalen. Ett samverkande antioxidantkomplex (vitamin E och C, taurin och lutein) bidrar till att stärka immunförsvaret och minskar de fria radikalernas påverkan.
Gastro Intestinal kan ges kortare eller längre tid beroende på magtarmproblemenssvårighetsgrad.
Indikation/Rekommenderas vid:
akut och kronisk diarré
inflammatorisk tarmsjukdom (IBD)
maldigestion/malabsorption (bristfällig matsmältning/upptag av näringsämnen)
konvalescens
bakteriell överväxt
exokrin pankreasinsufficiens (EPI)
gastrit (magkatarr)
tjocktarmsinflammation (kolit)
matvägran
Kontraindikation/Rekommenderas inte vid:
pankreatit/tidigare pankreatit
hyperlipidemi (förhöjd halt av blodfetter)
lymfangiektasi
hepatisk encefalopati
sjukdomstillstånd som kräver en diet med låg fetthalt
När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
• Mitt djur är undersökt av av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.
Användning
Helfoder för hundar som reducerar risken för akut intestinal malabsorption.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *