Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal (2 kg)

229 kr

Det billigaste priset för Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal (2 kg) är just nu 229.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302110767661 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Detta är ett dietfoder som är tänkt att utgöra en del i en behandling och bör därför endast ges på veterinärs direkta inrådan. Så länge ditt djur äter detta foder rekommenderas att du söker veterinärvård minst var sjätte månad. Om ditt djurs hälsotillstånd försämras under tiden den äter detta foder bör du omgående söka veterinärrådgivning.
ROYAL CANIN VETERINARY DIETS INTESTINAL är ett dietfoder för vuxna hundar.. Detta hundfoder används vid kronisk och akut diarré, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), bristfällig matsmältning/upptag av näringsämnen (maldigestion/malabsorption), kolvalescens, obalans i bakteriefloran i tarmkanalen (SIBO), exokrin pankreas insufficiens (EPI, kronisk rubbning), magkatarr (gastrit), tjocktarmsinflammation (kolit) eller matvägran.
Detta hundfoder har en hög smaklighet och kombinationen av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider ochMOS/mannan-oligosackarider) främjar en god tarmflora samt tarmslemhinnans funktion. Fodret har en hög energitäthet vilket gör att portionsstorleken kan hållas ned, så att belastningen på matsmältningssystemet minskar. Hundar med mag-tarm problem har ofta en sämre aptit och kan minska i vikt. En hög smaklighet bidrar till en ökad aptit och gör att tillfrisknandet går snabbare. Denna hundmat har ett högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) vilka bidrar till en god funktion av mag-tarmkanalen.
Gastro Intestinal ska vid akuta sjukdomstillstånd ges i minst tre veckor. Det ger tarmslemhinna möjlighet att återhämta sig och bilda nytt tarmludd. För att optimera näringsupptaget bör dagsransonen delas upp i flera små portioner.
Indikation/Rekommenderas vid:
akut och kronisk diarré
inflammatorisk tarmsjukdom (IBD)
maldigestion/malabsorption (bristfällig matsmältning/upptag av näringsämnen)
konvalescens
bakteriell överväxt
exokrin pankreasinsufficiens (EPI)
gastrit (magkatarr)
tjocktarmsinflammation (kolit)
matvägran
Kontraindikation/Rekommenderas inte vid:
pankreatit/tidigare pankreatit
hyperlipidemi (förhöjd halt av blodfetter)
lymfangiektasi
hepatisk encefalopati
sjukdomstillstånd som kräver en diet med låg fetthalt
När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
• Mitt djur är undersökt av av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.
Användning
Diarré, inflammatoriska tarmsjukdomar, försämrad matsmältning, försämrat näringsupptag, kolit, konvalescens för hundar från 1 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *