Pro Dog Bungee Fårskinn med gummiboll

299 kr

Det billigaste priset för Pro Dog Bungee Fårskinn med gummiboll är just nu 299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602109726642 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Ha roligt när du tränar din hund!
Visst, godis är en bra belöning när det kommer till hundträning. Men varför låta det stanna vid godis? Använd lek som belöning och överraska din hund, ha kul tillsammans och bygg upp er relation för att bli ännu mer framgångsrika i er dagliga träning! Den passar lika bra för dig som vill använda den som en rolig pryl för dig och din hund. Ett, två, tre, DRAGKAMP!
• Leksakens mjuka fårskinn lockar hunden till lek • Hundleksaken har ett praktiskt handtag som ger dig bra grepp • Lätt att ta med sig • Leksaken har en hållbar gummiboll i ena änden och är lätt att kasta • Den starka färgen gör det lätt för dig och hunden att hitta leksaken i gräs, sand eller snö
OBS! Leksaken är till för att användas när du leker tillsammans med din hund. När ni lekt eller tränat färdigt så plocka undan leksaken från hunden. Om leksakens syfte är att användas som belöning så dämpas intresset om leksaken alltid finns tillgänglig. Dessutom finns alltid en risk att din hund gör sig illa på en leksak, därför ska hunden hållas under uppsikt när den leker med leksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *