Nylabone Puppy Teething X Biff XS

119 kr

Det billigaste priset för Nylabone Puppy Teething X Biff XS är just nu 119.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114614016 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Nylabone Puppy Teething X Biff – XS
Nylabone Puppy Teething X Biff XS – Ett måste i varje valphem!
Letar du efter den perfekta valpleksaken? Denna hundleksak är speciellt designad för valpar som älskar att bita på allt!
Tuggleksak som hjälper till att rengöra valpens tänder
Nylabone Puppy Teething har en smak av biff och ett mönster av gummiknoppar. Knopparna masserar valpens tandkött och hjälper att rengöra tänderna när valpen biter på benet.
Det mjuka materialet i kombination med den smaskiga biffsmaken ger din valp det bästa från två världar. Tuggleksaken håller valpen sysselsatt och uppfyller dess naturliga tugginstinkt.
Denna valpleksak kan därför skona både skor och möbler från sylvassa valptänder!
Nylabone Puppy Teething X Biff XS är tillverkat i giftfri nylon och är enkel att rengöra – bara att skölja av!
Till vilka hundar passar Nylabone?
Passar för valpar upp till 11 kg
Leksaken är designad för att passa valpar med mjölktänder. När din hund får vuxentänder är det dags att byta mot en tuggleksak anpassad för vuxna hundar
Leksaken är 9 cm bred, 2 cm tjock
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *