Nylabone Puppy Teething X Biff XS

129 kr

Det billigaste priset för Nylabone Puppy Teething X Biff XS är just nu 129.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114614016 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Nylabone Puppy Teething X Biff XS
Har du en valp som biter på allt? Du är inte ensam, och hjälp finns att få! Denna hundleksaken är speciellt designad för valpar som älskar att tugga och bita!
Nylabone Puppy Teething X Biff XS är tillverkad av slitstarkt giftfritt nylon och formad som ett kryss som är lätt att få tag i även för små munnar med små vassa tänder.
Hundleksaken passar perfekt för valpar som håller på att få tänder, när tandköttet kliar och de vill bita och tugga massor!
Nylabone Puppy Teething X Biff XS är helt kalorifri men har en läcker smak av biff som lockar vovven till att bita och tugga.
Leksaken har ett mönster med piggar och ränder som hjälper till att massera tandköttet och rengöra tänderna.
Nylabone Puppy Teething X Biff XS är lätt att rengöra – bara att skölja av!
9 cm bred, 2 cm tjock
Passar för valpar upp till 11 kg
Leksaken är designad för att passa valpar med mjölktänder. När din hund får vuxentänder är det dags att byta mot en tuggleksak anpassad för vuxna hundar
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *