Nina Ottosson Dog Twister Hundspel Blå & Lila

299 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog Twister Hundspel Blå & Lila är just nu 299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302109907383 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

En riktig tankenöt för hundar som behöver en utmaning!
Nina Ottosson’s Dog Twister är ett aktiveringspel för hundar som behöver en extra klurig uppgift för att bli riktigt nöjda och stimulerade. Har du en hund som snabbt löser klurigheter, eller har du och din hund gått igenom hundspelen i de första svårighetsgraderna och är redo att anta en ny utmaning? Då är Dog Twister det naturliga steget vidare!
Hur fungerar Dog Twister?
Detta hundspel går att variera i olika grader och är kategoriserat som svårighetsgrad 3 enligt de olika nivåerna på de hundspel som skapats av Nina Ottosson. En utmaning som är unik för just denna aktiveringsleksak är handtagen på sidorna. I den enklare varianten av spelet dras handtagen ut och brickorna på ovansidan kan flyttas runt så att hunden kan komma åt godbitarna som ligger under dem.
Höj svårighetsgraden och knäck koden tillsammans!
I den högre svårighetsgraden trycker du in handtagen som låser brickorna på ovansidan. Hunden måste själv komma på att den ska dra ut handtagen för att brickorna ska gå att flytta!
Om din hund behöver guidning i början för att förstå spelreglerna ska du självklart visa den hur det går till. Ge den flera chanser att försöka själv och stötta och visa när det blir för klurigt tills den klarar det själv. Att ta sig igenom utmaningar tillsammans med sin hund stärker relationen och bygger tillit, allt detta medan hunden blir trött och nöjd.
Vad fyller du din hunds Dog Twister med?
Dog Twister är en riktigt fiffig uppfinning som utöver att fylla med gott träningsgodis går att fylla med t.ex färskfoder eller våtfoder. Frys in och utöka tiden hunden får pyssla med sitt spel! Detta passar även perfekt under varma dagar.
Lämna inte hunden ensam med denna leksak för att undvika att den blir söndertuggad. Diska ur den med ljummet vatten och diskmedel efter användning och ställ undan den tills nästa tillfälle. Om du inte väljer ett av de andra superroliga hundspelen från Nina Ottosson förstås!
Aktiveringspel för hundar med hög svårighetsgrade
Kan varieras för ytterligar
Gjord i tålig plast
Handdiskas enkelt i ljummet vatten och diskmedel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *