Monster Dog Adult All Breed Grain Free Chicken & Turkey (12 kg)

999 kr

Det billigaste priset för Monster Dog Adult All Breed Grain Free Chicken & Turkey (12 kg) är just nu 999.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114542337 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Monster Dog Adult All Breed Grain Free Chicken & Turkey
Monster Dog Adult All Breed Grain Free Chicken & Turkey är ett helfoder anpassat för vuxna hundar av alla raser, från 1 års ålder. Detta är ett spannmålsfritt hundfoder av superpremiumkvalitet med kyckling och kalkon som huvudingredienser.
Monster Dog Adult All Breed Grain Free Chicken & Turkey är hundmat med kyckling i en fullkomligt ljuvlig kombination tillsammans med kalkon. Lättsmält, näringsrikt och smakligt. En riktig superkombo helt enkelt! Fodret är dessutom spannmålsfritt, bra för tänderna och snällt mot magen. Inte nog med det! Receptet är utvecklat i Sverige och tillagat i EU utan mellanhänder. Riktigt bra för din hund. Viktigt val för dig. Som Monster själva kallar det: viktigt – på riktigt.
Färsk kyckling som första ingrediens. Animaliskt protein bygger starka och slanka muskler
Probiotika – för att mage och tarm ska må bra. God maghälsa ger också ett bättre immunförsvar
100% spannmålsfritt – och utan andra onödiga tillsatser
Tandstenskontroll – innehåller mineraler och har knapriga foderkulor som reducerar plack och minskar tandstensbildning. För starka tänder och friskt tandkött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *