Monster Cat Adult Grain Free Turkey & Chicken (6 kg)

699 kr

Det billigaste priset för Monster Cat Adult Grain Free Turkey & Chicken (6 kg) är just nu 699.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000082675 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Monster Cat Adult Grain Free Turkey & Chicken
Vad sägs om ett spannmålsfritt kattfoder som är rikt på kött och helt utan onödiga tillsatser? Med Monster Cat Adult Grain Free Turkey & Chicken kan du bocka av samtliga av dessa från listan! Det här är ett premiumfoder för vuxna katter med smak av härlig kalkon och kyckling!
Fibrerna i detta kvalitativa foder kommer från frukt, bär och grönsaker som alla bidrar med en hög andel vitaminer och antioxidanter . Fibrerna bidrar även till en god miljö i mage och tarm! Utöver detta har man även berikat fodret med spirulina som är en alg med massor av goda egenskaper. Algen är naturligt rik på protein och antioxidanter och blir en ytterligare byggsten som stöttar kattens immunförsvar. Man har även tillsatt glukosamin och kondriotinsulfat i fodret för att främja god brosk och ledhälsa.
Monster Cat Adult Grain Free Turkey & Chicken är ett välsmakande foder som kan ge din katt en komplett och näringsriktig grund för ett ett hälsosamt liv!
Spannmålsfritt torrfoder till vuxna katter
Rikt på kött från kyckling och kalkon
Full med fibrer från grönsaker, bär och frukt
Med spirulina
Innehåller glukosamin och kondriotinsulfat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *