Little&Bigger YumBuddy Classic Orange (15 cm)

119 kr

Det billigaste priset för Little&Bigger YumBuddy Classic Orange (15 cm) är just nu 119.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114508481 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Little&Bigger YumBuddy Classic Orange
Denna aktiveringsleksaken är tillverkad av hållbart gummi som tål att tuggas på! Hundleksaken finns i tre storlekar för att passa för alla möjliga olika raser, och den fungerar till både valpar och vuxna hundar.
Göm foder eller godbitar inne i leksaken och låt hunden tänka och anstränga sig för att få ut alla bitar. Detta ger din hund en lugn stund av aktivering, och stimulans!
Little&Bigger YumBuddy Classic fungerar ihop med både våtfoder, torrfoder och hundgodis. Vill du ge din hund en extra utmaning så kan du fylla aktiveringsleksaken med våtfoder och sedan frysa in den. Detta gör att det tar längre tid för hunden att få ut allt foder, och det ger även svalka under varma sommardagar!
Little&Bigger YumBuddy Classic är även kul att leka med – utan att du stoppar i någon fyllning i den. När den nuddar backen så studsar den nämligen åt oförutsedda och slumpmässiga håll vilket självklart är extra spännande för din hund!
Storlekar:
8 cm – 86 g
12 cm – 230 g
15 cm – 400 g
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *