KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka

159 kr

Det billigaste priset för KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka är just nu 159.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000161878 Varumärke:

Beskrivning

Slitstark hundleksak med dold godisficka – KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka
KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka är den perfekta hundleksaken. Den mjuka leksaksräv har en dold godisficka och två roliga avtagbara squeaky-bollar inuti -Tre leksaker i en!
KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka – Slitstark hundleksak som håller
KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka, passar perfekt för bitglada valpar. Leksaken har förstärkts med ett extra lager av tyg för att göra den mer slitstark och tålig. Denna mjuka leksak är skonsam mot hundens tänder och är perfekt när din vovve behöver lite extra stimulans.
Fördelar med KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka:
Avtagbara pipande bollar: Leksaken kommer med två avtagbara squeaky-bollar.
Dold godisficka: Godisfickan sitter sig inuti leksaken och gör att din hund måste kämpa lite extra för att hitta sin godiset. -Stimulerande!
Förstärkt hållbarhet: Leksaken har en extra förstärkning av tyg som gör den extra hållbar och passande för dragkamper och bitglada hundar.
Se en video på hundleksaken här
Kom ihåg, om leksaken skadas eller trasas sönder, kan lösa delar vara farliga om de sväljs. Ta bort leksaken om den skulle gå sönder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *