Hurtta Casual ECO Hundkoppel med Reflex Svart 180 cm

299 kr

Det billigaste priset för Hurtta Casual ECO Hundkoppel med Reflex Svart 180 cm är just nu 299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000086775 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Hurtta Casual ECO Hundkoppel med Reflex Svart 180 cm
Här har vi ett praktiskt hundkoppel tillverkat av återvunnet material! Kopplet är ett klassiskt allroundkoppel som passar för promenader i alla väder och miljöer, och för hundar av de allra flesta storlekar!
Längd: 180 cm
Bredd: 2 cm
Hurtta Casual ECO Hundkoppel har en stadig pistolhake, och ett handtag med mjuk vaddering. Kopplet är vädertåligt och torkar snabbt om det blir blött. Det är ett slitstarkt koppel med återvunna material.
Kopplet är utrustat med reflexer för extra synlighet i mörkret. Vi rekommenderar självklart att både du och din hund bär reflexer eller lampor utöver reflexerna på kopplet!
Hurtta Casual ECO Hundkoppel har ett extra handtag. Detta sitter placerat nära hunden och passar utmärkt om du behöver få stopp på din hund snabbt, eller om du behöver gå med riktigt kort koppel, te.x. om ni åker i kollektivtrafiken.
Material:
Själva kopplet är tillverkat av 100% återvunnen polyester
Handtaget är tillverkat med vädertålig neopren tillsammans med tyg i återvunnet material
Metalldelarna är av nickelstål
Tvättråd:
Endast handtvätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *