Hill’s Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome Digestive Care/Fibre Care Stew Chicken & Vegetables 82 g

Rea!

Det ursprungliga priset var: 29 kr.Det nuvarande priset är: 25 kr.

Det billigaste priset för Hill’s Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome Digestive Care/Fibre Care Stew Chicken & Vegetables 82 g är just nu 25.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113396674 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Egenskaper
Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biom Stew för Katter med Kyckling & Tillsatta Grönsaker är ett komplett dietfoder för reducering av akuta intestinala absorbtiva problem och för kompensation av maldigestion hos vuxna katter Detta dietfoder har en ökad mängd elektrolyter, hög smältbarhet av ingredienser och en låg fetthalt.
Utfordring
Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.
Pengarna Tillbaka Garanti
Hill’s är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill’s hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill’s.
Användning
Främjar regelbundna tarmrörelser Hjälper till att balansera matsmältningsfunktion Främjar en godartad bakterieflora för att främja matsmältningshälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *