Hill’s Perscription Diet Feline c/d Multicare Stress Urinary Care Stew Chicken & Vegetables 82 g

Rea!

Det ursprungliga priset var: 29 kr.Det nuvarande priset är: 25 kr.

Det billigaste priset för Hill’s Perscription Diet Feline c/d Multicare Stress Urinary Care Stew Chicken & Vegetables 82 g är just nu 25.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113391261 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Egenskaper
Att ha en hälsosam urinblåsa börjar med att ge rätt balans av vitala näringsämnen. Ett överskott av mineraler kan leda till kristaller i urinen och det i sin tur kan leda till bildningen av urinstenar, dessa kan orsaka obehag och leda till veterinärvård. Något som visats påverka urinblåsans hälsa är stress i hemmet.
Hill’s nutritionister & veterinärer har tillsammans utvecklat och tagit fram Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress, en sammansättning som ska främja kattens urinvägshälsa. Den är kliniskt bevisad att hjälpa både urinvägshälsan samt hantera stress. Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress är även bevisad att minska återfall av de vanligaste urinvägssymtomen.
Prescription Diet™ Stew är ett oemotståndligt foder som hjälper till att skapa starka band med din katt tack vare milt tillagad mat och storleksanpassade bitar innehållande kyckling eller tonfisk samt grönsaker.
Utfordring
Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
Pengarna Tillbaka Garanti
Hill’s är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill’s hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill’s.
Användning
Kontrollerar stress tack vare l-tryptofan & mjölkproteinhydrolysat Hjälper till att lösa upp struvitstenar på bara 7 dagar*** Minimerar risken för struvit- & kalciumoxalatstenar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *