Halla Senior (3,25 kg)

329 kr

Det billigaste priset för Halla Senior (3,25 kg) är just nu 329.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000261179 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Halla Senior-Svensk Hundmat för den äldre hundens behov
Halla är ett svenskt företag som producerar kvalitetsfoder till hundar och katter av i huvudsak svenska och svenskkontrollerade råvaror. I Hallas foderserier finns hundmat för alla behov och så även för den seniora hunden. Halla Senior är tillverkat efter äldre hundars lägre energibehov utan att tumma på goda källor till näring. Detta foder har en hög andel smältbart protein från b.la kyckling och gris, samtidigt som att fetthalten är lägre för att främja en sund vikt.
Hur utmärker sig Halla Senior?
Fodret innehåller till att börja med en hög andel antarktisk krill för att tillföra en naturlig källa till hälsosamma fettsyror som DHA och EPA. Dessa är essentiella för hela immunförsvaret och kan ha en antiinflammatorisk verkan. Man har även tillsatt tillskott som glukosamin och kondroitin för att stötta och förebygga en god ledhälsa. Sist men inte minst hittar du tillsatta probiotika och prebiotika i fodret, tillskott som stöttar hundens matsmältningsystem. Senior är ett väl sammansatt foder som täcker hela dina äldre hunds näringsbehov, dessutom smakar det gott också!
Svensktillverkat Hundfoder för Seniora Hundar
Svenskkontrollerade Råvaror
Med Krill som tillför en naturlig andel nyttiga fettsyror
Tillsatt tillskott av glucosamin och pro-samt prebiotika
Väl sammansatt för den äldre hunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *