Harper & Bone Dog Adult Medium/Large Ocean Wonders (2 kg)

179 kr

Det billigaste priset för Harper & Bone Dog Adult Medium/Large Ocean Wonders (2 kg) är just nu 179.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000265528 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Harper and Bone Dog Adult Medium/Large Ocean Wonders
Harper and Bone Dog Adult Medium/Large Ocean Wonders är ett komplett foder för vuxna hundar av medelstora och stora raser, som baseras på färsk fisk vilket ger en extra god smak. Fodret är tillverkat av färska och naturliga ingredienser utan konstgjorda färger eller smakämnen.
Hundfoder för vuxna medelstora och stora hundar.
Innehåller protein 26 %, fett 15 %.
Balanserad kost som inkluderar lax, tonfisk, vit fisk, kycklingfett och ris, samt färska grönsaker som morötter, broccoli, pumpa, äpplen, tranbär, tång, nypon, grönt te och gurkmeja.
Omega-3 och omega-6 fettsyror samt zink hjälper till att hålla huden och pälsen frisk och stark. Tillräckligt med D-vitamin samt fosfor och kalcium i rätt proportioner stöder benstommens och tändernas hälsa.
Tillsatt glukosamin och kondroitin näring till leder och hjälper till att förebygga slitage och smärta. Pro- och prebiotika främjar en hälsosam matsmältning och immunförsvar.
Fritt från vanligt allergiframkallande ingredienser som majs, soja eller vete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *