Four Friends Puppy Lamb & Rice (12 kg)

849 kr

Det billigaste priset för Four Friends Puppy Lamb & Rice (12 kg) är just nu 849.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000189104 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Four Friends Puppy Lamb & Rice – Högkvalitativt torrfoder för valpar
Four Friends Puppy Lamb & Rice är ett högkvalitativt torrfoder speciellt utformat för att tillgodose de näringsbehov som valpar har. Det är en välbalanserad torrfoder som ger din valp allt den behöver för att växa upp, stark och frisk. Fodersäckarna finns i tre storlekar: 3, 12 och 17 kg.
Four Friends Puppy Lamb & Rice, Valpfoder innehåll
Fodret innehåller en hög andel lammkött, vilket är en lättsmält proteinkälla som passar bra för valpars ömtåliga matsmältningssystem. Lammköttet kompletteras med ris och korn, som ger viktiga kolhydrater för att hålla din valps energinivåer stabila. Fodret innehåller också Omega-3 och Omega-6 fettsyror, som bidrar till en frisk och glansig päls.
Därför skall du ge din valp Four Friends Puppy Lamb & Rice:
Lammkött som huvudingrediens – Lammköttet ger högkvalitativt protein som är lättsmält för valpar. Det hjälper till att bygga upp muskler och främjar hälsosam tillväxt.
Rikt på kolhydrater – Riset och kornet ger viktiga kolhydrater som hjälper till att hålla din valps energinivåer stabila under hela dagen.
Omega-3 och Omega-6 fettsyror – Bidrar till en frisk och glansig päls, samtidigt som det stärker immunförsvaret och främjar en hälsosam hjärnfunktion.
Slutsats Four Friends Puppy Lamb & Rice är ett utmärkt val för alla valpägare som vill ge sin valp en sund och näringsrik måltid. Med högkvalitativt lammkött, ris och korn samt Omega-3 och Omega-6 fettsyror, ger detta torrfoder din valp allt den behöver för att växa upp stark och frisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *