Brit Premium By Nature Cat Adult Salmon (8 kg)

419 kr

Det billigaste priset för Brit Premium By Nature Cat Adult Salmon (8 kg) är just nu 419.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000054365 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Premium By Nature Cat Adult Salmon
Ett torrfoder av premiumkvalitet för vuxna katter med härlig smak av lax. Detta kattfoder är ett utmärkt val för dig som söker ett foder med det lilla extra att skämma bort katten med! Innehållet i detta foder kommer från varor av hög kvalitet och är rikligt smaksatt för att din katt ska njuta ordentligt av sin måltid!
Fodret har lax som främsta proteinkälla, men innehåller även protein och fett från kyckling. Det har även tillsatta antioxidanter i form av rosmarin, kryddnejlika, citrus och gurkmeja. Dessa hjälper till att stötta kattens immunförsvar. En annan viktig komponent i detta torrfoder är att det är rikt på fibrer i form av ris, ärtor och äpple. Dessa främjar en god mag-och tarmhälsa. Dessutom har man tillfört prebiotika vilket är en ytterligare ingrediens som gör gott för matsmältningsystemet. Fodret är ytterligare berikat med nyttiga fettsyror från laxolja.
Brit Premium By Nature Cat Adult Salmon innehåller ingen vete, soja eller majs!
Torrfoder för vuxna katter av premiumkvalitet
Har lax som främsta proteinkälla
Innehåller antioxidanter i form av b.la rosmarin och gurkmeja.
Fiberrikt
Tillsatt prebiotika
Berikad med laxolja
Fritt från vete, majs och soja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *