Bozita Indoor & Sterilised Multibox i Sås 12×85 g

269 kr

Det billigaste priset för Bozita Indoor & Sterilised Multibox i Sås 12×85 g är just nu 269.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114581505 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Bozita Indoor & Sterilised Multibox i Sås 12×85 g
Denna praktiska multibox innehåller två olika smaker av läckert våtfoder för katter som behöver en diet med lite lägre energiinnehåll. Kanske har du en äldre eller kastrerad katt, eller en innekatt, som har lätt att lägga på sig i vikt. Då kan ett särskilt anpassat foder såsom detta vara en bra idé!
I detta multipack finns 6 portionspåsar med Bozita Indoor & Sterilised Kyckling & Kalkon, och 6 påsar med Bozita Indoor & Sterilised Ren. Båda sorterna är utformade som bitar i sås – en stor favorit hos många katter!
Detta våtfoder är ett komplett helfoder men går såklart också att servera som komplement. Fodret innehåller FOS som är bra för tarmfloran, och är rikt på vitaminer och taurin. Man har även tillsatt aminosyran L-karnitin som är bra för fettförbränningen.
När du köper kattfoder från Bozita så är det med vetskapen om att Bozita använder svenska råvaror, från gårdar som delar deras värderingar när det gäller djur och natur. Fodren är fria från konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen.
En multibox som denna är bra för katter som gillar omväxling, och för dig som inte riktigt vet än vilken din katts favoritsmak är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *