Bam-bones Plus Puppy Biff 2-pack

90 kr

Det billigaste priset för Bam-bones Plus Puppy Biff 2-pack är just nu 89.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000153401 Varumärke:

Beskrivning

Bam-bones Plus Puppy Biff 2-pack
Bam-bones tillverkar ganska speciella hundleksaker. Detta är nämligen hundleksaker med smak! Kanske har du en hund som älskar att tugga och inte kan få nog av tuggben. Men man kan ju inte ge hur mycket tuggben som helst – med tanke på hundens hull och mage. Då kommer Bam-bones väl till pass! Tuggleksaker med läcker smak!
Bam-bones Plus Puppy Biff är ett 2-pack med tuggleksaker för valpar som älskar att tugga! Bam-bones Plus är nämligen en serie för lite mer ihärdigt tuggande än de vanliga Bam-bones-benen – perfekt för valpar med kliande tandkött!
Bam-bones Plus Puppy Biff har härlig biffsmak, och är tillverkade av bambufiber och nylon. De är anpassade för mindre munnar och tassar, idealiskt för valpar.
Tuggleksaker som dessa hjälper till att aktivera hunden, samtidigt som tandköttet masseras, käkarna tränas och tänderna hålls rena. Ett perfekt komplement till annan aktivering och daglig tandborstning!
Storlek:
Ena benet är 11 cm långt, det andra är 15 cm långt
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
OBS – detta är en tuggleksak, inte ett tuggben. Benet ska således inte ätas upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *