Nina Ottosson Dog Multi Puzzle Grön

349 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog Multi Puzzle Grön är just nu 349.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113427002 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Hundspelet för jycken som kräver en ordentlig utmaning!
Har du en hund som behöver en riktigt stimulerande vardag för att vara riktigt nöjd vid dagens slut och som dessutom behöver utmanas ordenligt? Detta är hundspelet för din egna lilla Einstein där hemma!
Riktig Hjärngympa för hundar som behöver det lilla extra!
Multipuzzle är en stor spelbricka med flera olika typer av utmaningar som hunden måste ta sig igenom för att komma åt sitt hundgodis. Spelet går ut på att hunden med hjälp av nos , mun och tassar ska flytta, snurra och krafsa undan hela 28 spelbrickor för att fullborda utmaningen. Spelet kan vara klurigt för hunden i början. Låt den försöka själv ett par gånger och om den inte förstår-hjälp till och lös uppgiften tillsammans! Att samarbeta med sin hund skapar tillit och stärker er relation. Ett perfekt sätt att umgås med sin fyrbenta kompis på!
Kom ihåg att plocka bort Multpuzzle när din hund inte använder det. Gör spelstunden speciell för din hund genom att bara plocka fram det när det ska användas. Fyll det med ett riktigt gott hundgodis och låt din hund aktiveras!
Hundaktiveringspel från Nina Ottosson
Svårighetsgrad 4-en riktig utmaning!
Gjord i tålig plast
Ett hundspel för hundar som kräver det lilla extra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *