Arion Care Weight (12 kg)

749 kr

Det billigaste priset för Arion Care Weight (12 kg) är just nu 749.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000081425 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Arion Care Weight
Arion Care Weight är ett hundfoder som kan ges till överviktiga hundar för att hjälpa dem att minska i och bibehålla en hälsosam vikt.
Arion Care Weight hjälper hundar att komma i form oavsett orsak till viktuppgången. Fodret kan passa att ge dagligen till t.ex kastrerade hundar då dessa riskerar att gå upp i vikt på grund av hormonella förändringar som påverkar deras ämnesomsättning.
Detta foder har kycklingprotein som bas och man har tillsatt kondritoinsulfat och glukosamin som kan ha en positiv inverkan på hundens leder och brosk. Detta är en fördel eftersom att övervikt kan skapa ledproblem hos hundar. Fodret är fettsnålt och kan därför ges i tillräcklig mängd för att göra hunden mätt, till skillnad från vanliga vuxenfoder där man kan behöva minska mängden mat för att hunden inte ska få i sig för mycket av det goda. Av detta foder blir hunden mätt och nöjd utan att få i sig för mycket kalorier!
Fettsnålt hundfoder för överviktiga hundar
Baserat på kycklingprotein
Innehåller kondriotinsulfat och glukosamin
Ger en god mättnadskänsla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *