Tyylivoitto Hundkoppel Flätat Grön (16mm x 200cm)

389 kr

Det billigaste priset för Tyylivoitto Hundkoppel Flätat Grön (16mm x 200cm) är just nu 389.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000117529 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Handgjort hundkoppel med flätade detaljer i skogsgrönt
Tyylivoitto har tagit fram en ny vecker skogsgrön färg på sina koppel och halsband som passar perfekt för höstens skogspromenader. Metalldetaljerna i roséguld matchar den skogsgröna färger perfekt och kommer göra din hund till snaggast i stan, i hundparken eller på skogspromenaden.
Flätat hundkoppel i vackra färger
Tyylivoitto har designat ett hundkoppel med vackra flätade detaljer som gör desingen tidlös och snygg. Deras flätade koppel kommer i två olika storlekar (svart koppel kommer i fyra storlekar):
9 mm x 200 cm, pistolhake 55 mm (hake och ögla inräknat i längden) passar små hundraser
16 mm x 200 cm, pistolhake 67 mm (hake och ögla inräknat i längden) passar medelstora till stora hundraser
Tyylivoitto är ett finskt familjeföretag som tillverkar koppel och halsband för hand. Deras design är tidlös och tänker på komfort både för hund och förare. Deras produkter finns i flera härliga färger så att du kan välja den färg som passar din hund bäst.
Vad är BioThane?
Tyylivoittos produkter är tillverkade av BioThane som är ett material som kommer ifrån USA. Det är ett PVC-liknande material som är slitstarkt men som väger väldigt lite. Det har en läderliknande känsla men är 100% veganskt och ligger bra i handen utan att råka glida iväg, materialet tål kyla och stelnar därför inte vid kallare tempraturer. Biothane är vatten- och smutsavstötande vilket gör att det inte börjar lukta efter ett tag. Du kan enkelt rengöra produkterna genom att torka av med en fuktig trasa eller skölja av under kranen.
Tyylivoittos hundkoppel är vackert flätade vid västet för pistolhaken vilket ger en fin detalj. De flesta metalldetaljer på Tyyliviottos produkter är pläterade med roséguld, vilket ger en snygg och unik design. Pläteringen kan försvinna med tiden, då den utsätts för påfrestning men detta är inget som påverkar hållbarheten på knäppen, pistolhakar eller BGB-hakar. Kopplet har en D-ring i öglan som kan användas för att koppla på en koppelförlängning eller multikoppel.
Flera färger – mixa och matcha!
Tyylivoittos produkter kommer i flera olika härliga färger och du kan välja att antingen matcha kopppel och halsband i samma färg eller att mix mellan två olika färger på koppel och halsband.
Vill du match koppel och halsband i grönt så rekommenderar vi Tyylivoitto Classy Hundhalsband Grön XXS-XS för små hundraser eller Tyylivoitto Classy Hundhalsband Grön S-XL för medelstora till större hundraser.
Hållbarhet
Kopplets bredd
Brytpunkt
Vikt
9 mm
170 kg
31 g/m
16 mm
283 kg
48 g/m
19 mm
340 kg
52 g/m
25 mm
453 kg
72 g/m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *