Smily Eco Papperspellets 20 liter

189 kr

Det billigaste priset för Smily Eco Papperspellets 20 liter är just nu 189.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114512902 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Smily Eco Papperspellets 20 liter
Letar du efter ett mer miljövänligt alternativ till den vanliga kattsanden? Då har du hittat helt rätt med Smily Eco Papperspellets! Detta kattströ är i form av pellets, som tillverkats av 100% återvunnet papper/cellulosa.
Smily Eco Papperspellets är biologiskt nedbrytbara, och helt dammfria! Tack vare att ströet är format som pellets så är det inte klumpbildande. Detta gör att det passar utmärkt till kattungar, och även till smådjur såsom kaniner, hamstrar och marsvin!
Ett kattströ i pelletsform är även ett utmärkt val för dig som tröttnat på att ha spår av kattsand i hela huset, dessa stannar i kattlådan i mycket större utsträckning!
Detta kattströ är tillverkat inom EU, och även när det gäller själva förpackningen så har man tänkt miljövänligt. Den är nämligen FSC-certifierad.
Smily Eco Papperspellets är ett helt parfymfritt kattströ – perfekt för allergiska eller känsliga katter, och människor.
Användning:
Fyll kattlådan med ca 7 cm av Smily Eco Papperspellets
Städa lådan dagligen och fyll på strö vid behov
Töm hela lådan och rengör den regelbundet
Pellets är lättast att använda i en kattlåda med dubbel botten, där den inre botten är som ett galler, men det fungerar även i vanliga kattlådor
Spola aldrig ned kattströ i toaletten. Dessa papperspellets kan slängas i hushållssopor eller på komposten
Tvätta alltid händerna efter att du rensat kattlådan och var extra försiktig/be om hjälp om du är gravid eller ammar. (Detta pga ämnena i kattens urin – inte pga ströet i sig!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *