Rukka Biodipro Hundkoppel Gul (15 mm x 180 cm)

279 kr

Det billigaste priset för Rukka Biodipro Hundkoppel Gul (15 mm x 180 cm) är just nu 279.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000196891 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Rukka Biodipro Hundkoppel Gul
Detta snygga hundkoppel i fräsch gul färg är 180 cm långt, och utrustat med en praktisk pistolhake som du snabbt och enkelt fäster i halsbandet eller selen.
Kopplet är tillverkat av det nya materialet Biodipro!
Rukka Biodipro Hundkoppel: En Stilfull Följeslagare För Era Äventyr!
Detta snygga hundkoppel i trendig gul färg passar utmärkt för alla hundägare som söker både stil och funktionalitet under sina promenader och äventyr.
Vattentätt & Smutsavvisande Material: Tillverkat av Biodipro, ett unikt vattentätt och smutsavvisande material som ger överlägset skydd mot väder och smuts.
Böjbart Och Hållbart Material: Biodipro-materialet gör kopplet böjbart och hållbart och gör att det står emot slitage, samt ger en pålitlig prestanda under lång tid.
Enkelt Att Rengöra: Glöm krånglet med fläckar och smutsiga koppel – detta hundkoppel är lätt att torka av eller skölja rent med vatten för enkel rengöring.
Bekvämt Och Slätt Material: Med en mjuk och slät känsla är detta koppel bekvämt att hålla i handen och irriterar inte huden under längre promenader.
Med överlägsen funktionalitet, stil och komfort är detta koppel det perfekta tillbehöret för alla era promenader och äventyr tillsammans.
Material:
80% PVC
20% polyester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *