Purenatural Puppy Large Chicken (12 kg)

729 kr

Det billigaste priset för Purenatural Puppy Large Chicken (12 kg) är just nu 729.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602114611870 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Purenatural Puppy Large Chicken
Här är en ny och uppdaterad version av Purenatural Puppy Large Chicken! Det här torrfodret är särskilt anpassat för valpar och unghundar av stora och mycket stora raser, och passar upp till ca 18 månaders ålder.
Vad är nytt med den uppdaterade Purenatural Puppy Large Chicken?
Förutom att påsen fått en ny, snygg design så har man gjort några mindre förändringar i fodret, allt för att uppdatera fodret och göra det bättre! Öringen har bytts ut mot färsk lax, och fodret är numera fritt från majsgluten. Foderkulorna har fått en lite annorlunda färg och form, även om de fortfarande har i stort sett samma storlek.
Purenatural Puppy Large Chicken är ett högkvalitativt torrfoder för valpar och unghundar av stora raser. Dessa raser brukar ta längre tid på sig att växa sig fullvuxna, och kan därför behöva valpfoder längre än mindre hundar. Därför rekommenderas detta foder fram till ca 18 månaders ålder.
Den höga kötthalten i detta läckra foder skapar ett förhållande mellan protein och fett som passar utmärkt för växande valpar.
Med Purenatural får din hund naturliga ingredienser, men ni slipper både artificiella smakämnen och vete. Fodret är lättsmält och passar utmärkt för valpar med en överkänslighet mot vete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *